Romans (Nederlands)

Annemieke’s tweede roman ligt in de boekhandel!

Laatbloeiers schetst één dag uit het leven van een broer en een zus die elkaar liever zien gaan dan komen. Over de omgang met hun stugge moeder, hoe ze rouwen om hun overleden vader en hoe ze zich hun jeugd weten te herinneren, nergens zijn ze het over eens. Maar vandaag zullen ze moeten samenwerken. De appels zijn rijp en er moet geoogst worden.

Hoofdredacteur van Lazarus, Marieta van Driel, interviewde mij over Laatbloeiers. Het interview is hier te lezen.

‘Het verhaal schuurt, doet pijn, vertedert, en dat op alle lagen.’ Reinald Molenaar in de Visie.

Annemieke’s eerste roman Zwaartekracht is een coming of age roman is uitgeven bij Vuurbaak.  Hoofdpersoon Vera groeit op in een omgeving waar regelmatig wordt gewaarschuwd voor de afgrond, maar waar weinig vlieglessen worden gegeven. Het luchtruim lonkt en de wereld wacht en Vera gaat op reis.

9789058041517

Het Nederlands Dagblad interviewde Annemieke n.a.v. Zwaartekracht. Het artikel is hier te lezen. Ook was zij te gast bij Groot Nieuws Radio , bij EO live van radio 5, en bij ‘De Eerste Zin’, boekenpodcast van de EO.

‘Een boek dat je in één keer uit wilt lezen!’ Maandblad Reveil.

‘Een eerlijk relaas van een zoektocht, mooie woordspelingen.’ Reformatorisch Dagblad.

‘Beschrijvingen om in te lijsten zo mooi.’ De Nieuwe Koers.

Annemieke’s gedichtenbundel kwam in 2016 uit. ‘Moddervoeten’ bevat 45 persoonlijke gedichten. Een interview in het Nederlands Dagblad over ‘Moddervoeten’ is hier te lezen.

moddervoeten

Columns zijn te lezen op https://www.eo.nl/redacteuren-en-gastauteurs/annemieke-reesink en eens per maand in het Nederlands Dagblad.

Reacties zijn welkom! Via annemieke.reesink[at]upcmail.nl